登記成會員
搜索
查看: 7439|回復: 6

Action Asia 雲南香格里拉 100公里後記 + 地圖

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

因已有後記,所以先 upload 兩大香港 100km 參賽者相片及團體照。

http://www.photomarket.hk/forum. ... 4508&extra=page%3D1

補充:今次雖然話有 100km 及 60km,最後因為路線臨時改動(AAE 經常發生),60km 組別結果跑咗 72 km ,而 100km 應該仲係 100...... 要 check 番 GPS 先。

Day 3 -- 上緊 Haixi (2600m)

Day 3 -- 從 Upper Nanyau (3000m) 衝落 Lower Nanyau (2500m)

比賽完畢後,我地連同幾位參賽者再闖高峰,上咗海拔 4860m 嘅玉龍雪山觀光。

有興趣可睇睇比賽路線地圖: AAE-Shangri-La_map.pdf (996.32 KB, 下載次數: 3)

Video 、GPS 地圖及其他相片將稍後 upload~~

正呀! 等我又放多D相先!
第一日要上到某位U tune都真係幾無聊下
willywong 發表於 5-5-2012 08:47 AM
第一日要上到某位U tune都真係幾無聊下

上次到越南第一日一樣係要上座山,原路落番嚟......

首天在山路落馬路之際,奇見一所自稱是青年旅舎,再入內一問有否飯堂設施.店員告知後就馬上走向該飯堂坐底及快叫比餐牌睇睇."拍"一聲驚得我有卷嘢放在枱上,一打開原來就是木餐牌而以.
打過招呼先!
我是阿亮呀!
taxirunner 發表於 7-5-2012 10:24 AM
打過招呼先!
我是阿亮呀!

睇你個頭像都知你係邊個啦~~~