登記成會員
搜索
查看: 6671|回復: 6

[圖片/文章] 影pre-wedding影到要在古蹟上放火?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

雖然呢條友的相的確不錯
不過,個個好似佢咁,有樣學樣,仲成世界?
又唔試下在皇后像廣場/中聯辦放火?
註:圖中是摩星嶺炮台遺址

PS 剛剛去了呢條友個網站度,已經搵唔到呢張相了!

佢今期大熱
收幾多錢係公眾地方都唔會吟做。
條友仲要在有火的環境下留影… 大佬,古蹟來呀!

依班友超賤格!所以我去 D 探秘之地都係 set 200 權限好
論相(除我有冇機會接到呢d job及影唔影到外),我真係唔覺得好靚。只是一眼見好似好大制作
張相的concept係幾正, 但第一: 無必要在上址拍. 第二: 可以用PS做effect, 跟本唔洗放真火. 第三: 玩完又唔清理現場, 擺明唔知自己做錯。我發覺攝影界呢幾年的確蓬勃, 但就良莠不齊, 好多攝影人連基本嘅公德心都冇, 更莫講要愛惜地球,保護大自然。 希望羣眾力量能呢d人覺悟.

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
hawaiiandaily + 2 好!

查看全部評分