登記成會員
搜索
查看: 16941|回復: 49

硬架介紹…

火.. [複製鏈接]

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

有咩成車/組合係5-7000左右?

只考慮硬架MTB,不會考慮RB/軟架…
Woo~~ 傳說中既 "開口中" 又係大笪地出現喔
成車..giantATX
Merida 及 Trek 都得..... Merida 可睇番 Alex 個 price list

我前排響單 X 世界 or 鎮 X (唔記得) 見過有部 Specialized 硬架,記憶好似約 $7K ...... 下次入開我果頭踩單車同你去鎮 X  及 Trek 吸下毒。

***我可以轉行去睇風水***
真係開心,全部人玩晒大車
Specialized 硬架有乜可能7K???
回覆 6# Homan

但我真係響鎮 X 或 XX 世界見過,而且 Specialized 都有低級型號,何況你講緊硬架。
Specialized... 有
回覆 4# egg_studio

下次帶埋我睇,我都係諗住踩大車或最少玩20吋輪。
Of course yes, frame only !!!
回覆 10# garfield

No, 成車嚟㗎

你星期日去環塘 or 芝麻灣?
Probably should be 環塘 !
回覆 13# hongdonald

上次見人踩呢架的“OEM”後,就無乜興趣了…
買得硬架車即係解決咗放係屋企同運輸因素, 就唔好諗 Hammer, 性能上相信同硬架差好遠, 而且其後改件亦係考慮之一.
但唔知Homan兄有冇考慮過存放及交通問題, 你會再買車嗎? 好似我冇揸車的話, 每次一係趕尾班港鐵, 一係就踩番屋企,(但你住HK island), 其實正版swissbike的MTB規格相當夠用, 我上次問台灣直接買大約為7千多元, 不過SLX及XL車款會貴d, 你可向以下公司查詢。
http://www.yark.com.tw/yark_bike/
香港區就真係"澤駛D", 唔想做灰姑爺只有拆前後轆入袋搭通霄巴, 另外 SWISSBIKE 香港依家有代理, 我前幾日係 DISCUSS.HK 同位師兄傾過佢有資料, 你真係有興趣既話可以 search 下
個代理唔係 GTxxxBIKE ???
我想直接同美國佬傾個代理權, 有冇人有興趣?
回覆 19# alexphoto

以PHOTOMARKET.HK名義?