登記成會員
搜索
查看: 5857|回復: 8

[活動召集] 東北縱走 2014 召集!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

價廉物美嘅東北縱走 2014 開始報名了,報名費仍然 $100,抵到爛!

今年 23km 路線與上屆相比,上落少好多。簡單形容,由起點至荔枝窩屬平地,然後上山至分水凹、落海邊(又係平地)至鹿頸。

過馬路後,暗斜上山至上下七,暗斜下坡至終點。

全程冇大上大落。

官網及報名:http://www.xterace.com/nemountainrace.html

New Year NE Mountain Race 2014 Map.jpg

有冇輕鬆少少既組別?
1/1出國未回港,玩唔到.
大家努力.
hongdonald 發表於 4-11-2013 12:37 PM
有冇輕鬆少少既組別?

23km 已經係輕鬆得好緊要。
下? 無左上八仙嶺?
Homan 發表於 4-11-2013 03:50 PM
下? 無左上八仙嶺?

今年起步響新娘潭,而路線反而接近「過去嘅東北縱走」"classic" 路線,所以唔去八仙嶺。

而且上年嘅 feedback 係,好多人認為「東北」指新娘潭路以東北,所以認為八仙嶺不是「東北」。

若你喜歡上山,可以玩 28km,無端端上多一個山。
egg_studio 發表於 4-11-2013 04:13 PM
今年起步響新娘潭,而路線反而接近「過去嘅東北縱走」"classic" 路線,所以唔去八仙嶺。

而且上年嘅 fee ...

我報左28km了
我原來係「Senior」組了
仲有無巴打報名?
無左八仙嶺,輕鬆好多wor,郊遊徑一樣