登記成會員
搜索
樓主: willywong

[活動召集] sportsoho 山地車越野賽/兩項越野鐵人賽

主辦機構已 email 各參賽者,請大家 check check email。

多謝您踴躍支持是次極富挑戰性的賽事。請於賽事當日出示你的身份證明文件到登記處領取號碼布及晶片。並請細閱附件之"參賽者須知"及各組別的開賽時間。如有任何問題,請於1月6日(星期五)中午12時前電郵到 [email protected] 聯絡楊小姐。

主辦機構竟然用極富挑戰性去形容......咁大家要跳求雨舞了。
egg_studio 發表於 5-1-2012 10:52 AM
主辦機構已 email 各參賽者,請大家 check check email。

名已報,錢已付,email未收到
Homan 發表於 5-1-2012 11:11 AM

你有報?咁你星期日咪撞期?
Homan 發表於 5-1-2012 11:11 AM

Sportsolo 係咁上下,所以先特別出個 post 提大家 check email。

另外,記得每次過終點時伸隻腳出嚟 (lock 踏要除 lock),否則大會個 sensor 會 detect 唔到。
willywong 發表於 5-1-2012 11:26 AM
你有報?咁你星期日咪撞期?

海洋公園果個比舊老板屈參加之嘛
當然唔會真係去啦
幫佢宣傳咋

eggstudio
星期日點去?
eggstudio 兄,星期5晚有無野做?一齊入kendall 兄家,去拿我架車一齊研究下?
Call me tomorrow la
kendallwan 明晚八點在家
Homan 發表於 5-1-2012 10:15 PM
kendallwan 明晚八點在家

我四點放工,六點前會返到屋企,到時 call 我啦。
夜多少少得不得? 有人請我晚飯