登記成會員
搜索
查看: 11406|回復: 29

[活動召集] sportsoho 山地車越野賽/兩項越野鐵人賽

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

12月8日截止報名,係報就快喇.
上次同eggstudio玩兩項越野鐵人賽,抽晒筋沖線。今次報山地車越野賽,一大幅草地,非常適合新手初次山地車比賽.
http://mtb.sportsoho.com/mtb.php
我都報咗啦!
好野,大家又ㄧ聚。未報車友快喇
請問大草坪即係邊度? 我想睇下條路先決定報唔報。
alexphoto 發表於 1-12-2011 02:20 PM

你報我又報!
alexphoto 發表於 1-12-2011 02:20 PM

Sportsolo 唔知點解,死都唔講邊度係大草坪,上次又係咁......好奇怪的組織。

希望大草坪係上次果個大草坪,否則果日就會去錯地方。
sportsohoㄧ向都有街坊福利會籌辦活動既能力,上次有水車已係大躍進。
條路要上我地facebook album睇。上次比賽前落左幾日大雨,所以你見我地隻隻都係泥鴨。
今次都會報,不過大家注意,上次果塊 clip 靈敏度不足,所以計少我一個圈,所以大家今次每過一次終點,記得落腳,否則一齊 DQ
The same location !
garfield 發表於 2-12-2011 09:35 AM
The same location !

一齊玩啦~~
好想報但怕玩唔掂添…
個網站搞乜?我click 呢個 link: http://mtb.sportsoho.com/mtb.php 的「網上報名」會去左另一個 page: http://www.sportsoho.com/pg/match/read/1637796/-2012- 又有另一個「網上報名」,咁我又click 入去,又出現要登入…

玩咩… click 來 click 去無限 loop...
睇番之前d post 啦,sportsolo水平係咁上下架啦
egg_studio 發表於 3-12-2011 09:14 AM
睇番之前d post 啦,sportsolo水平係咁上下架啦

咁loop 來loop 去,無動力去報名…
我搞得掂佢地個 website 啦...... 雖然唔知乜嘢係大草坪,不過都報咗名。

不過奇怪係,留意左下角...... 第一屆?咁七月果個......當日唔通響陰陽路踩緊單車??Sportsolo 連自己搞過幾多屆都唔記得......

Screen Shot 2011-12-08 at 8.51.09 PM.png
我都報左了,要搵日踩下車先得…
Mountain Bike Duathlon Fantasy (Winter Heat) (“香港越野兩鐵挑戰賽2012”) will be held in the Resort Area (3rd Hotel Site) on January 8, 2012 (Sun) from 9am to 2pm
garfield 發表於 11-12-2011 09:52 AM
Mountain Bike Duathlon Fantasy (Winter Heat) (“香港越野兩鐵挑戰賽2012”) will be held in the Resort ...

玩唔玩啫?
garfield兄,請問有冇正確位置呢?不是上次場地?
Yes, the same !