登記成會員
搜索
查看: 6384|回復: 13

數部現時最流行的Smartphone比較

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

就咁睇 spec Samsung Galaxy S2 蠃哂,實際係點?
iPhone 4s 同埋 S2 兩部放在桌上,是但送一部比你用,但不準賣,你會揀邊部?
韓國電器,包括汽車,都有「開頭誇啦啦,用落小喇叭」之稱,如果samsung 及iPhone 硬食,我要後者
egg_studio 發表於 5-10-2011 10:31 PM
韓國電器,包括汽車,都有「開頭誇啦啦,用落小喇叭」之稱,如果samsung 及iPhone 硬食,我要後者 ...

因住有D anti-Apple 叫你做 iFanboy 呀

從某個post都知我已將三叔列入我black list之內.從有ipad的現況看, iphone相對是重覆.現擁有舊3G iphone用緊人民台的我,現在沒有太有upgrade動力. 何況若擁有兩張3g sim咭,有些不合經濟原則.
Homan 發表於 6-10-2011 02:04 AM
因住有D anti-Apple 叫你做 iFanboy 呀

我用咗 Apple 產品十幾年,到依家都唔用 iPhone,就知我唔係所謂之 iFanboy 或 iSlave
egg_studio 發表於 6-10-2011 08:39 AM
我用咗 Apple 產品十幾年,到依家都唔用 iPhone,就知我唔係所謂之 iFanboy 或 iSlave  ...

um... 我有 iMac, MacBook Pro, iPod, iPhone 3G, iPhone 4, Magic Trackpad + Mouse + wireless keyboard, 仲訂了 Steve Jobs 傳… 唔...
咁你 iFanboy 過我..... 我得 Mac G4, iMac, iPod (2nd gen), iPod Touch, Quicktake, Mac Plus, PowerBook Ti, iBook, MacBook Pro.....
egg_studio 發表於 6-10-2011 01:23 PM
咁你 iFanboy 過我..... 我得 Mac G4, iMac, iPod (2nd gen), iPod Touch, Quicktake, Mac Plus, PowerBook ...

你仲要睇埋幾多年嗎… 我2009先入教…
書有兩本,一中一英,一本講Apple,一本講 SJ...
另外,電影我都煲埋…
點知咁突然,今日收到佢仙遊的消息…
仲有部Next ,全套包括主機、Mon,printer,scanner,speaker.

另外仲有一個 CRT studio display
egg_studio 發表於 6-10-2011 11:20 PM
仲有部Next ,全套包括主機、Mon,printer,scanner,speaker.

得閒show 下 quali 好啵
Homan 發表於 7-10-2011 12:16 PM
得閒show 下 quali 好啵

部 Next 已經賣咗,而 CRT Studio Display + G4 都長借咗比人。Powerbook Ti 個 mon 壞了,捐咗比人
咁以前信和比你果G3呢?
我姐姐仲有部 G5 非intel 核
willywong 發表於 8-10-2011 02:00 AM
咁以前信和比你果G3呢?

放咗響學校內