登記成會員
搜索
查看: 19885|回復: 67

3的iPhone 4 舊客優惠…

火.. [複製鏈接]

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

剛剛收到電話,只要簽多兩年約,16G iPhone 4 零機價、零預繳…
32G 都係加$750…

唔換對唔住Apple了…
$0機價,月費咪又係五舊!
要return 舊機嗎??
剛剛收到電話,只要簽多兩年約,16G iPhone 4 零機價、零預繳…

唔換對唔住Apple了… ...
Homan 發表於 17-7-2010 11:41 AM

你可能收到既係整估電話黎...

唔換對唔住Apple了… ...
Homan 發表於 17-7-2010 11:41 AM

係喎李兄, 你好似仲用緊 3G 既約先可以咁咋喎 , 如果係用緊3GS既約就未必得喇....
月費係$398
回覆 6# Homan

都好貴woh
there is no such thing as free lunch...
不過假如價錢差唔多 (甚至貴少少),我會響第二間出,因為 3 個上網速度真係令人髮指

我唔係 3 ,但朋友、同事有不少係 3G 時上台果班客,我時不時借佢地 d 機嚟上網,或聽見佢地媽媽聲......而我依家用緊 PXXW 嘅 USB 上網手指,大家都係報稱 3G (PXXW 話有 36000k 下載),一比之下,3 真係唔掂,還未計平時果 d silent 5-10 秒及上網斷線現象。
我其實對3的網路質素都唔係十分滿意。
但而家佢比我的offer係:$0機價、$0預繳、續簽2年$398合約就可以拿走部機…
又真係好吸引…
我其實對3的網路質素都唔係十分滿意。
但而家佢比我的offer係:$0機價、$0預繳、續簽2年$398合約就可以 ...
Homan 發表於 18-7-2010 12:08 AM

你之前仲有幾耐約呢 ?
2個月咋
我08年9月出機的
2個月咋
我08年9月出機的
Homan 發表於 18-7-2010 01:09 AM

係啦... 咁對於好似我咁仲有3年約在身就未必有呢D優惠喇....
不過如果APPLE STORE 剩機$7K樓下,買剩機算.... 唔係就簽多兩年都幾係野...
睇埋其他果 2 間有乜 offer 先啦。買嘢唔好急。何況 $398 又唔係真係好平,我寧願直接響 Apple 出機,然後上第 d 台。冇錯可能會比貴咗,但代價係唔駛 2 年小小聲。

話時話,知唔知香港行貨係咪一樣要用 "迷你 SIM card"??
回覆 14# egg_studio

of course.. 不過佢地有得換既..
你可能收到既係整估電話黎...
wongfai 發表於 17-7-2010 07:10 PM

有可能,佢會同你講:

同你對下資料先,請問先生你全名係? 身分証號碼係??
3已經有出MICRO-SIM比客換~
回覆  egg_studio

of course.. 不過佢地有得換既..
sunnyslhf 發表於 18-7-2010 01:51 AM

我意思係假如響 Apple 出機,咁我唔一定要上某三個台,例如我可以幫趁 PXXW or PeopXX 等,但問題係假如只有某三個台提供細 card,咁就嚴重地影響我出機意慾。 (雖然我知有辦法可以將依家 d SIM card "轉" 做細 card......)
回覆 18# egg_studio

我估香港apple store未咁快會有iphone 4賣,因為要保護3間供應商利益嘛~
回覆  egg_studio

我估香港apple store未咁快會有iphone 4賣,因為要保護3間供應商利益嘛~ ...
Homan 發表於 19-7-2010 12:09 AM

你估APPLE傻既咩 .... 剩機價條數定出黎一定比台機貴既.... 就好似 3GS 咁,之前我響3HK同APPLE STORE 都有 ORDER , 最後同一日有機拎添.... , 所以台同APPLE STORE 應該同步發售的