登記成會員
搜索
樓主: willywong

朋友的單車舖 Bike7 開業

火.. [複製鏈接]
試試ka061 2010年款,印象中大約2k,鋁架~

評分

參與人數 1積分 -10 收起 理由
egg_studio -10 離題會扣分

查看全部評分

回覆 21# hongdonald

離題會扣分
係係係,象徵式扣十分啦。
其實係sunnylhf離題先啵…
不過算啦。呢度擺明玩針對! 我話嘅~
今次 "執法" 係因為我已響 post #20 出咗句
不過呢個 post 推廣緊人地間單車鋪,講買車不如另開新 post。

仍有人知法犯法,學某人所講,呢 d 行為係 "充滿挑釁性"
bike7 會唔會有rb 輪組賣?剛去google check 過,見到佢地好似暫時未有網頁.
會有好心巴打提供店舖既電話number比小弟嗎?
回覆 26# hongdonald

呢度有9成香港大小單車店的地址電話!

http://www.photomarket.hk/redire ... 18071&fromuid=2
bike 7 tel: 2887 0680
上星期六去過呢間單車舖
William 待客態度一流,不過可能剛開張既關係,好多野都未ready好,希望來緊會改善~
原來係你,佢星期六急call問我話有條友落左去話想換軑,嚮咗我朵。
回覆 30# willywong

呢度仲有邊個單車友身痕架, 除咗小匯豐例外
剛剛去過買野, 老板幾健談,
yes,William is a nice guy~
Staff(旦) is a MTB expert!
去Bike7換呔!? 咁咪即係去半島叫碗細蓉, 你唔撻Willy個朵好過
回覆 34# alexphoto

高級細蓉, 唔係你食
佢條呔都係番野牛拎..
不過上星期六晚同呢度一行人踩完都冇咩問題,但管呔有個問題,一爆左即係收得皮
200磅呔氣的感覺十分牛b喔
管軚可以加內軚, 即係帶定後備軚, 一係帶定$$, 一但爆軚有後著
帶定$$, call taxi
Screen shot 2010-08-15 at 5.55.24 PM.png
Screen shot 2010-08-15 at 5.56.36 PM.png
Screen shot 2010-08-15 at 5.57.48 PM.png
Screen shot 2010-08-15 at 5.58.10 PM.png
WILLY KOR, as i'm new b for dahon bike. i'm planning to change the rim, do they have 406 rims??? if i go there, is it just simply ask them i'm referral from willy gor then i can have a special discount.