登記成會員
搜索
查看: 20062|回復: 42

朋友的單車舖 Bike7 開業

火.. [複製鏈接]

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

朋友的單車舖終於開業,位於九龍城沙甫道49號地下,舊機場酒店對面。老闆話撻我朵有靚折頭
尋日同 Willy 落去睇過,主打中、高級 All Mountain 車,不過遲 d 仲會有其他車種。價錢相宜,當然撻朵仲有得平。
撻朵有靚折頭, 呢 D 當然要小匯豐出馬
佢入咗隻win過八次世界賽既 BH carbon rb 車, 車架及顏色真係好正,有時間去睇下。其他件一樣有齊,冇既可以訂
今日行轉去睇下先~
話「大笪地會員willywong的朋友」嗎?
homan. 幫我睇下入門級幾錢... 想入返部.. 都講左好耐了
sunnyslhf:你想要小摺定係大車?
回覆 7# Homan

小摺

Dahon VP18

回覆 9# hongdonald

look nice.. how much??
大陸三千零, 香港再貴d .
主打中、高級 All Mountain 車

冇摺車賣㗎......
yes, they have
回覆 11# c_Foo

too much for me la...
回覆 14# sunnyslhf

咁你「筆直」幾多?
Good, let visit William shop at this week.
回覆 16# gravityreaction

你識得佢,吟我識唔識你架?
回覆 15# Homan

budget 有 2.5k啦, 不過近排大出血,可能要12月再諗!
2.5K買全新都好似蚊蚊地,仲要留$買ACCS.
E.G.尾燈/頭燈/HELMET/單車褲,呢埋野你預要5舊..
回覆 18# sunnyslhf

2.5k 都夠晒。早前我同我外父買咗部大行 8 速摺車 (冇留意乜形號),$1680,對於佢踩吓單車徑夠用有凸。

如果你預咗唔會上長命斜 (因為得 8 速),預咗唔改車,二千蚊有找又 ok 。

不過呢個 post 推廣緊人地間單車鋪,講買車不如另開新 post。