登記成會員
搜索
樓主: siubi09

請推介相機袋.....

回覆 18# egg_studio

咁薄既相機袋係無人買GA
0.02啵… 足足有2cm… 都唔算好簿啦!
BILLINGHAM HADLEY PRO COOL ~~ 之前背過5系 BILLINGHAM,雖然大大個裝滿相機鏡頭,但感覺唔重分佈平均,設計值得讚賞

回覆 22# Homan

太厚"焗"住支炮, 我又唔可以同她有親密接觸

都係無人要

BTW:我地講緊D袋ONLY~唔好諗左第二到
弓起又入新毒物!

我用緊LOWEPRO COMPUTER 背包及DOMKE F-1
個LOWEPRO太細啦… 而家睇緊KATA…
KATA.jpg  http://www.kata-bags.com/productFRM2HS.asp?p_Id=273&Version=Photo 呢個 KATA 啦,我下個換袋應該係佢,

夠大又可加車仔,正喔
回覆 26# c_Foo

其實暗啞底昨天和ALEXPHOTO睇過… 小弟都有點心動!
個車仔好似只係3百幾…
個袋係唔係二千到尾左右?
HB-207 連埋車仔約 $2400,至於下面呢個 OC-84 連埋車仔約 $1700

http://www.kata-bags.com/productFRM2HS.asp?p_Id=311&Version=Photo 呢個喼我都有興趣

Thinkpad喔.不過我覺得一般袋夠哂,唔會下下full gear掛..
F1.4 先袋到1機連直倒1大白1閃

仲要唔係好肥~出街超正
正喔,Fit 到漏,有冇正面相見下,同埋可以講下個袋的平衡感嗎
C_Foo 兄, 唔好再望啦~再望就好似我個frd咁~即晚食完飯就仆出去旺角買ga啦
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
用料好正喔,有埋簽名 detail 位十足,唯一問題係背帶唔包底負重係線口位受哂感覺差 d。