登記成會員
搜索
查看: 11067|回復: 32

請推介相機袋.....

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

請推介相機袋.....想一次過裝7D(連直倒插24-105) + 580EXII + 大白 + S30.4

唔想太大個.....唔想要背包.....唔要拖急

Billingham Hadly Pro 裝唔裝得曬? 仲有無其他推介?
domke 好似幫到你啵…
我有個F﹣1(好似係咁型號)做到你以上要求!

file:///Users/Alman/Library/Caches/TemporaryItems/moz-screenshot.png
(圖中相片網上找下來…)
放咗機身應該冇位放大白
今晚去TST望下~順便去玩下1D4
夠放!我用呢個袋可以裝兩bodies、四鏡包括小白is、閃光燈都無問題!
Kata PR-440/460, 分別是中size及大size, 後者可放2部連底座的body, 4-5支大口俓鏡頭, 長鏡不連罩可直插, 呢款袋設有頂部開口, 提取袋內物品方便快捷更可配合佢部專用拉車仔, 保護性強, 機動性強, 擴充性強。唯一缺點是外型較差,不適合型人使用。
Kata PR-440/460, 分別是中size及大size, 後者可放2部連底座的body, 4-5支大口俓鏡頭, 長鏡不連罩可直插,  ...
alexphoto 發表於 23-12-2009 12:28 PM

唯一缺點是外型較差,不適合型人使用已經係死罪..........
型唔型係個人特質......你睇我幾型!
型唔型係個人特質......你睇我幾型!
c_Foo 發表於 23-12-2009 02:59 PM

你個ICON真係好親你......
BTW, 睇左成朝網 (老板: 你成朝唔駛做呀 )

一陣收工去睇Billingham F1.4
你個ICON真係好親你......
siubi09 發表於 23-12-2009 03:18 PM

多謝......山頂既朋友...多謝
個人較喜歡 5 系,袋夠深才覺穩重大方,行起嚟都威 d

多謝......山頂既朋友...多謝
c_Foo 發表於 23-12-2009 03:43 PM

換你張相做ICON啦~整番一SET

太大啦我無咁多野放
機頂鏡, 得人驚, 都係袋大好
機頂鏡, 得人驚, 都係袋大好
c_Foo 發表於 23-12-2009 03:53 PM

D廣告唔係SELL要貼身D咩....(咩0.02果D)
咦… 0.02? 咁siubi 要出用家報告啵…
0.02
咩叫0.02?食唔食得GA咁多位大佬?
0.02 係長度,單位係 metre。 0.02 即係 2 厘米,即係相機袋個 pat 嘅厚度。
都係買左HADLEY PRO黑色

$1480
相機討論區等你「開箱文」!