登記成會員
搜索
查看: 12663|回復: 5

iPhone 3.0 軟件更新快將推出

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

iPhone 3.0 軟件更新將於 6 月 17 日推出。主要的更新包括有 copy-paste 、搖機令 iPod 功能轉成 shuffle、全機 spotlight 搜尋、 Safari 支援最新 HTML 5 標準。 針對 iPhone 3GS 的更新有 MMS傳送影像、聲音操控、指南針、 Nike + 內建以及高速 HSDPA 7.2M 傳送支援。 蘋果亦展示一系例 iPhone 3.0 軟件,例如汽車導航軟件 TomTom 、結他 effect 控制軟件甚至遙距傳送病人維生指標的醫療軟件等等。 現時的 iPhone 3G 用戶,亦可於本月中免費軟件更新至 3.0 版本。 iPod touch 用戶要付 9.9 美元。 http://www.apple.com/hk/iphone/preview-iphone-os/
我係 iPod Touch 用家,到時 update

回復 2# 的帖子

要比USD$9.9啵… 不如索性入iphone 3Gs 啦!

回復 1# 的帖子

os3.0 一出...小弟已經第一時間進行升級 .. 由於小弟部機之前已逃獄成菠蘿 ... 程式 , 遊戲..應有盡有 ... ; 不過有你冇你照響 itunes 進行升級 , 開頭都有 d 驚會 lock 機 , 哈 ~ 不過又冇野喎 ... 升級過程用左十幾分鐘左右 , 不過升左之後... 之前裝果 d 免費 game 同 程式就冇晒 , 其他電話號碼 , ipod 裡面既野就仲響道 ... , 宜家唯有再等一星期破解 3.0 出 , 到時又可以要咩有咩 lu ...!! os3.0 裡面多左 d 咩 , 唔駛多講 .... 不過暫時我都係最欣賞可以用 藍芽立體聲 同 mms ... 唔知仲有冇人升左 同 有意見討論下呢 ??

回復 4# 的帖子

升緊3.0... 等待中…
iPod Touch 還 iPod Touch, iPhone 還 iPhone.... 我都未知會唔會出 iPhone 3GS, 而且 US$9.9 又唔算貴