登記成會員
搜索
查看: 19480|回復: 6

有趣的手提電腦散熱板

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

特色 - 革命性的無風扇散熱器設計,體驗無噪音的聽覺享受。 - 獨家專利熱移轉技術,給予筆記型電腦最佳的散熱效果。 - 僅重640g,外出攜帶輕巧方便。 - 材質柔軟並且耐用。 - iXoft 可以當作隔熱墊使用,避免使用者被筆記型電腦的廢熱燙傷。 - 適用於坊間所有的筆記型電腦(12“~17”)。 - 不需要外接電源,讓筆記型電腦可以維持更久的運作電力。 http://www.thermaltake.com.tw/pr ... 31&name=iXoft&ovid=
TT 既野好q貴的,一set 水冷可以索價5000!

回復 2# 的帖子

咁呢塊野... 點都唔會賣$5000掛? 我估大約 300左右啦!
原帖由 Homan 於 2009-6-10 13:07 發表 咁呢塊野... 點都唔會賣$5000掛? 我估大約 300左右啦!
300應該唔得,去腦場是但一塊coolermaster 散熱版都要300 呢塊野1k應該走唔甩!
單單"革命性"呢三隻字都唔止三舊喇,不過真係好正 ~~

回復 4# 的帖子

做下research 先下判斷啦... 下午時睇過有人話呢塊野係3﹣4舊水...
3-4舊水一件"革命性"散熱器, 好喎~~