登記成會員
搜索
查看: 30837|回復: 10

2009年6月12日星期五 "傻男大戰女鐵騎士"外影活動

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

日期:2009年6月12日 (星期五)
時間:7pm ~ 10:30pm
地點:中環,近立法會既一個停車場
model :Milan Wong  性感熱褲,配合Milan 私伙既一部辣車,打造Model型格野性的一面!有意參加者請pm/電95019074 麥生,名額只剩兩位,先到先得
費用全免,不過要share 停車場費用,每人只係15蚊!由於個晚會玩無線飛燈,參加者需配有銀河PT-04TM引閃一set,請只行帶備外閃!

PT-04TM:

照片由Milan提供:

可以留一位給我嗎?  Thanks!
請pm電話號碼給我
請check pm and 致電回覆.
預我一位thx
原帖由 hongdonald 於 2009-6-9 19:03 發表
請pm電話號碼給我

巳pm話碼紿你, 請確認, Thanks!
已滿額!報左名既朋友會收到小弟既pm回復,內有小弟電話number!thx
嘩!咁怏滿,仲想報名添,你就好啦, 我攪果壇就拍烏蠅 , 仲已經booking曬model添,都唔知點算
集合地點:
有兩個option.如果唔想咁趕既,放完工食個飯方個便就可以即刻影!請係8:00pm係立法會等
如果可以等埋一齊吹個水等Milan化妝既,就可以7:00pm都係係立法會等
再提一次,請自備銀河PT-04TM引閃同外閃,報告完畢
如有問題,歡迎打比我,如果一閃三刻聽唔到,小弟會係15mins後復,不過就唔係兩三點打比我起身叫我去廁所
原帖由 alexphoto 於 2009-6-10 17:20 發表
嘩!咁怏滿,仲想報名添,你就好啦, 我攪果壇就拍烏蠅 , 仲已經booking曬model添,都唔知點算

Alex兄,船到橋到自然直!

回復 1# 的帖子

到時架戰車可唔可以暫時"met"甩個 P 牌先呢 ??