登記成會員
搜索
查看: 35388|回復: 13

6月21日KaiiX欣欣@迪欣湖戶外人像攝影活動

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

日期: 6月21日(星期日)
時間: 2:00-5:00pm地點: 迪士尼迪欣湖(1:15pm欣奧站集合)
Model 2 位
收費: 會員$150/位, 非會員$180/位
名額: 12人 (每組6人)

1.Kaii http://www.fotop.net/kaiilevain

2.欣欣 http://www.fotop.net/joannelalala/Portrait

本會當日提供外拍燈及反光板給大家使用。
參加者請pm我報名, 及留底電話號碼, 非會員請e-mail到 [email protected]
參加者請細閱活動守則並同意遵守有關規定。

已報名:

1. Tommyling  (已確認)
2. aopo            (已確認)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
11.
12.

係唔係本會活動?

回復 2# 的帖子

可以係, 因為係我發起, 已經同model約好咗, 1pm 欣奧站集合, 而家仲欠1位model

回復 3# 的帖子

要model 出聲!

回復 4# 的帖子

已經有一個回覆,現正商討中, 大家亦可俾d意見
欣欣
http://www.fotop.net/joannelalala
我唔識影相的, 跟埋去係咁意影下有冇得平d?    homan會去嗎? 可教我影相同玩你個閃
嗎?

回復 6# 的帖子

平就唔好啦. 搞手好尷尬&麻煩的...

我6月21日會去ocean park呀... 你地玩得開心d啦...

講飛燈,alex_photo玩得比我叻呢!
啊!! alex哥~~~   有限人數嗎?我只怕side左個位啦...

回復 8# 的帖子

每埸人數最多7人, 現在還有名額
唔錯..唔錯
請大家支持^^
想去...但"Fathers day"去唔到lu...
有無相睇呀

轉左fotop:www.fotop.net/yanyan

原帖由 joannelalala 於 2009-7-7 16:11 發表
有無相睇呀

轉左fotop:www.fotop.net/yanyan

Wow,nice photos