登記成會員
搜索
查看: 2194|回復: 8

請問各位版管設置檔案照片問題?!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

各版管大家好,請問檔案照片點解設置唔到,永遠顯示【I/O出現問題】?!  定係我會員級數權限未達所致?! 望解答? THX
同權限無關,所有人都可以 post 相。

可否給我 screen capture 我研究一下,及講講用乜 browser 及系統,謝謝!
egg_studio 發表於 11-2-2020 05:00 PM
同權限無關,所有人都可以 post 相。

可否給我 screen capture 我研究一下,及講講用乜 browser 及系統, ...

版管您好,我用 CHROME 、FIREFOX 及 IE 分別試過,上載幾十 KB 照片、及自拍都不能成功過 ! 電腦系統是用 Win7 Pro 64bit,冒昧講句...我除咗見到版管有頭像外,其@會員都沒有,是否一般會員不能?! THX

頭像功能響最新版的Discuz已用唔到,暫時未有解決方法,要等上面出更新先有得搞
egg_studio 發表於 13-2-2020 12:09 AM
頭像功能響最新版的Discuz已用唔到,暫時未有解決方法,要等上面出更新先有得搞 ...

啊,原來係咁,唔怪得之我用不同電腦 、系統 、及瀏覽器都做唔到,咁我放棄唔好哂時間好了!

謝通知及跟進 !
egg_studio 發表於 13-2-2020 12:09 AM
頭像功能響最新版的Discuz已用唔到,暫時未有解決方法,要等上面出更新先有得搞 ...

版管您好,我有之前有一個作品分享,偽發錯咗版區,可否幫忙移動回【作品分享】的適當版區? 或人像版區是否適合? 或請版管自行決定,謝謝幫忙!  
https://www.photomarket.hk/forum ... &extra=page%3D1

冇問題,移咗去人像啦~~~
egg_studio 發表於 6-3-2020 01:08 PM
冇問題,移咗去人像啦~~~

唔該哂版管師兄,幫忙及處理快速 !