登記成會員
搜索
查看: 6212|回復: 2

[圖片/文章] 平買貴用,比Daiso更精緻100円店,Seria 10大必買

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

#日本百元商店    #daiso分店  #Seria100yenshop  #百元雜貨Seria  #日本100円店

喜歡日本嘅朋友,應該有去過Daiso購物啦,Daiso係日本100Yen shop嘅龍頭, 全國有超過3000間分店,但是排在日本第二個最大品牌的的100 yen shop,就係我今次要介紹的Seria, Seria是全日本有1300間分店,你們看看他官方網頁,遍佈日本很多地方都搵到,而且在設計上,Seria比被Daiso的產品,更加色彩繽紛,來這裏尋寶,簡直是以去遊樂園,顏色鮮豔,新奇有趣。行日本超市著重的是食食用性,逛日本100yen shop是著重產品的豐富性和趣味性。一句到尾,總之在這裏買的東西是平、實用、輕巧和平買貴用(因為以100yen的價錢,買些外表似貴重的物件實用生活雜貨,物超所值。)

還等什麼呢?快點嚟睇今次我介紹的十大必買!

請用片右下角調高清睇片。

呢期出文出得好密喎
egg_studio 發表於 13-4-2019 02:53 AM
呢期出文出得好密喎

係呀,師兄!因為我平時係太懶,而家正常少少。