登記成會員
搜索
查看: 28566|回復: 20

三大版友去行山 ( 懷舊相片分享 )

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

6 年前既一個下午 , 幾條友突然話要行山 ...

del~

回復 2# 的帖子

呢 d 冇人鍾意睇架 ~~
咁使唔使將個 post 移去風月區?

回復 4# 的帖子

即刻媽聲四起都似 ....
真係好耐世紀喎,阿李生果時仲掛住部sony既長炮dc。係我地03年去日本時既主力機種,續航力係每日幾小時,未入黑就已經冇電要放返入個袋度。

回復 6# 的帖子

駛唔駛詳盡介紹一下周生條嘉力伯綠色力量毛巾呢 ?
原帖由 Kendall_One 於 2009-4-16 19:16 發表
真係好耐世紀喎,阿李生果時仲掛住部sony既長炮dc。係我地03年去日本時既主力機種,續航力係每日幾小時,未入黑就已經冇電要放返入個袋度。

好眼力!呢部野都留左唔少歡樂回憶比我地架!
不過我地去日本好似唔係03年,應該係02年啊!
原帖由 Homan 於 2009-4-16 19:58 發表

真係,有好多果時既回憶到依家都瀝瀝在目。
原帖由 wongfai 於 2009-4-16 19:45 發表
駛唔駛詳盡介紹一下周生條嘉力伯綠色力量毛巾呢 ?

原來有段故架?洗耳恭聽!

回復 10# 的帖子

你覺得一個滴酒不沾既男生 .... 點解會有一條只會響酒吧 , 水吧 出現既毛巾響身丫 ... ?
唔好亂講野呀,呢件係我地兒時既回憶,唔好醜化佢,條毛巾依家仍然陪住我架 ~~
咁不如又講下黃生件 Predator 戰衣喇,仲經典呀 !!!

回復 12# 的帖子

Predator 戰衣 就唔駛多講啦 , 我仲有著住佢 .......... 黎訓覺架 ... 睇番個年份 .... o ~ 原來係 94 年 ... 15 年前 ...
你又講下條毛巾點黎丫 ....

回復 14# 的帖子

等我估下,會唔會係啤酒女郎既信物?
原帖由 Homan 於 2009-4-16 19:58 發表

不過我地去日本好似唔係03年,應該係02年啊!

係呀?02年呀。人大左記性愈來愈差.........

回復 15# 的帖子

都話滴酒不沾囉 ~

回復 17# 的帖子

去到酒吧果d地方,當個啤酒女郎問你飲唔飲xx啤酒時,你回答佢﹕我唔飲酒架,俾杯冰水或者鮮奶我得架喇!
一定對你留下深刻印象,見你咁q,醒條毛...............巾俾你洗下羅

回復 18# 的帖子

你諗個故事太複雜喇 ... 其實簡單 d 不如講入酒吧借廁所 , 柯完出黎順手響吧頭道拎條毛巾走咪得囉 ....
原帖由 wongfai 於 2009-4-14 01:22 發表
6 年前既一個下午 , 幾條友突然話要行山 ...

王昏:歲月摧人?現在你D頭毛不斷向後移喎!請用B哥生髮水啦!保重!保重!