登記成會員
搜索
查看: 10977|回復: 5

插一場 07/04 (二) 晏架街 19:00-21:00

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

對手:豪仔粥朋友隊 (橙色)

睇清楚呀..踢7點呀.. 晏架街呀..喺大角咀呀..!!

想再深一步了解什麼叫做地波進攻就請抽空出席這晚賽事..!! 包你大開眼界..!!

踢7點都有咁多人出席..好嘢

這場賽事我們雖然是贏波..但大家有無留意對手嘅踢法..這就是我成日掛在口邊嘅地波進攻..我亦希望海洋能夠踢到這樣的足球..!! 大家可以看到對方是怎樣從後場把皮球一層一層地搓上來..去唔到便回後或轉方向再搓過..絕少放高波..除非隊友有較多空位..!!

踢小型球放高波只會把皮球送給對方.. 用波時間嘅多少便能決定勝負..!!

一隊波識踢同唔識踢其實好易去分野..睇啲記者和球迷坐喺咩位置就知..!!..好像這晚..雖然沒有記者..但成班識睇波嘅場邊呀伯坐撚晒喺我地呢邊..座無虛席..都係想睇到對手怎樣攻進海洋大門,睇到有隊型而又賞心悅目嘅踢法..!!

唔識走位,唔識控定個波點搓搓去,轉左轉右呀7頭主席!!

Hi..路人甲你好..好耐無見..我屌撚7你呀..!!

連呢啲基本技術都唔識..??..含撚識唔識呀..??

識我5識,畀人含我就識

原帖由 路人甲 於 2009-4-9 03:47 發表  識我5識,畀人含我就識

咁都好..識得比人含