登記成會員
搜索
查看: 4838|回復: 6

玩具開倉日

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

日期:9月6﹣9月7日(星期六日)
時間:12﹣9PM
地點:觀塘開源道56號大眾工業大廈1字樓110室(觀塘地鐵站B出口直行見到Mcdonald對面大廈)
注意事項:

1. 此大廈沒有車位供應,如駛車人士可泊觀塘廣場或APM然後步行5分鐘。
2. 請自備購物袋或環保袋,如要大紙箱$10一個
3. 在場內不能自行開啟玩具,如有發現要即付錢
4. 某部份貨可check貨,但要先通知工作人員陪伴下進行
5. 如有發現偷竊行為,即時報警處理
6. 場內不得飲食
7. 只收現金(開源道有中銀,恒生,滙豐,渣打,建行)

1. 每次只限5位師兄在場內購物,以出一個,放一個入形式進行, 每人只限買三件貨品,如要再買,請再排隊。 每人每次限時20分鐘。
2. 完美主義者或八角星人慎入,本人只是私人出讓,盒即使未開過都有正常存放痕跡,極高要求者真係唔岩你。
3. 請原諒每款都係得一隻。
4. 部份貨品付款後可CHECK件,如已CHECK件貨品,貨物出門恕不退換。
5. 如要入電貨品,我們會準備電芯。
6. 請注意只收現金,不收$1000紙幣。(開源道有中銀,恒生,滙豐,渣打,建行)
7. 請自備購物袋或環保袋,如要大紙箱$10一個
8. 此大廈沒有車位供應,如駕車人士可泊觀塘廣場或APM然後步行5分鐘。
9. 在場內不能自行開啟玩具,如有發現要即付錢
10. 如有發現偷竊行為,即時報警處理
11. 場內不得飲食
會有甚麼貨品?
平唔平我唔知不過可能人多未必入到好野
click入去望下
https://www.facebook.com/pages/玩具開倉日/1456646317937001?fref=ts
咦⋯ 呢度好似有D會員鐘意收藏玩具啵~
wongdavid:曰系玩具,,,不過有人話每樣一件價錢同市價一樣又要排
Homan:哈哈...童年回憶
即係新玩具,唔係舊玩具?
egg_studio 發表於 7-9-2014 09:32 PM
即係新玩具,唔係舊玩具?

都係 新玩具 都可以話死貨平賣...
有小許正野