登記成會員
搜索
查看: 4518|回復: 8

渣古打到黎,新人嚇到跑!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

因亞太區內局勢持續緊張,為了保護本港以免遭戰火波及,日前自護公國已經秘密把幾台機動戰士運至香港駐守。
一對新人早前在中西區一帶拍照時,型號MS-05的 Zaku(暫譯:渣古)剛巧在例檢時站立起來,嚇得兩人發足狂奔。
攝影師在驚恐下拍到這有趣的一刻。

隻渣古冇腳?

比D樹遮左… 角度問題啫…
Homan 發表於 6-6-2013 12:31 AM
比D樹遮左… 角度問題啫…

咁 d 角度真係好奇怪,不如 key 隻自護落去啦。
egg_studio 發表於 6-6-2013 01:21 AM

自護號係落唔到地球 ~ 應該 Key 阿普撒拉斯 III

仲有樓主 Key 上去果部係 MS-06 Zaku II ~ th.jpeg

MS 05 係 Zaku I 係咁樣既 MS-05A.gif

hawaiiandaily 發表於 6-6-2013 10:07 PM
仲有樓主 Key 上去果部係 MS-06 Zaku II ~

當年無線播機動戰士時,渣古I叫「坦克」,渣古II就叫「渣古」,所以呢個係社會嘅錯。
D 報紙佬式報道係咁上下啦,成日見D報紙內容都係錯架啦…
egg_studio 發表於 6-6-2013 01:21 AM

隻 MS-06 個動作係咁:

所以見唔到隻腳啫~