登記成會員
搜索
查看: 5311|回復: 13

[推介/評論] 2013年4月20日,21日禧玛诺车迷节 - 公路赛日、山地赛日

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

有冇車手有興趣玩,有就睇下組團安排交通上廣州
http://event.shimano-club.cn/infor.html

報名前留意:
1.2) 不接受以下职业、专业、体校车手的报名:
中国大陆地区包括中国自行车协会注册车手、体校选手、体工队选手等。
港、澳、台地区包括当地车联会注册车手等
其他国家包括UCI级比赛参加车手,参加洲际比赛以及此级别以上的车队队员等。
所有现役有参加专业赛事记录选手。

如果多人一齊玩就包車來回,平過搭高鐵。
好彩我點都唔肯入單車聯會。
加圖,最緊要嘅賽道圖。

大會未有提供等高綫圖作參考,但推算不會太難.
香港本土除單車聨會外,已很少機構舉辦單車比賽活動,北上是唯一出路
我有個朋友都想玩. 報名預埋唔該. 你地番黎HK再傾.
ymk 發表於 6-4-2013 04:44 PM
我有個朋友都想玩. 報名預埋唔該. 你地番黎HK再傾.

我地返到香港,可以傾了。
我又玩初出茅庐B(男子初级组)
我托我朋友在大陸入錢報名了
Homan 發表於 10-4-2013 02:53 PM
我又玩初出茅庐B(男子初级组)

但其他人報咗兩小時喎。
下… 點解呀
Homan 發表於 10-4-2013 06:38 PM
下… 點解呀

比賽規定:當第一名衝線後十分鐘就cut off ,搭咁耐車上去,萬一玩唔夠半小時就cut咗就......

所以參加兩小時組。
各位,暫時已有六人參加,包車可坐十人,所以若有人有興趣請盡快加入,因為比賽截止日期係 14 or 16 號。

暫定 11am 老地方上車。第一天為廣州一天遊,大家想去邊就請提出,因為有車,只要汽車或單車去到都應該冇問題。

我就想去電視塔及食水牛奶雙皮奶。
如果早到,可以報公路賽山地車組