登記成會員
搜索
查看: 5789|回復: 9

穿起紅色裙子的 kiki~

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

未化妝和換衫前的 kiki,和一般的小女生完全沒兩樣。
但變身完畢後,馬上化成女人味十足的女性。

照片先以閃光燈凍結了人物,然後用 LED 來 paint 出這條充滿西班牙味道的裙子。

快 x d cut 走個水印啦 -- 依家充滿新手味。

學攝影時有冇教過作者及拍攝資料應該點樣顯示㗎?公開考試校本評核部分如果咁樣,要發還重做㗎。
egg_studio 發表於 23-1-2013 08:15 AM
快 x d cut 走個水印啦 -- 依家充滿新手味。

學攝影時有冇教過作者及拍攝資料應該點樣顯示㗎?公開考試校 ...

個水印係我用 lightroom 整上去架~~
主權宣示嘛!
學攝影無提過,因為商業相根本唔會整水印…
主權宣示唔駛用呢 d 方法 -- 你落唔落水印,你嘅作品都受香港版權條例保障。要提出申訴,其中一個證明你係版權持有人嘅方法係出示原圖,即係幾千乘幾千果個 file,並以 EXIF + 你部相機為佐證。

水印呢家嘢,你都識講專業唔會用,你仲落埋 Lab Production,咁叫人點幫趁?

我 crop 一 crop 就冇咗你個 "主權" 了。

有創意但Model腋下位置要執執, 對窩釘鞋太rock了
alexphoto 發表於 23-1-2013 06:25 PM
有創意但Model腋下位置要執執, 對窩釘鞋太rock了

個「加拿大」已經執左
model 妹妹太好肉地了
Homan 發表於 24-1-2013 12:51 AM
個「加拿大」已經執左
model 妹妹太好肉地了

窩釘鞋我又覺得幾自然喎。
窩釘鞋分薄咗Lightpainting的凸出.
有無變身前d 相睇@_@, 無了水印, 張相無咁'un“ 眼!
very good...tks for sharing