登記成會員
搜索
查看: 4348|回復: 5

[圖片/文章] “Missing a shot is not an option” Kata攝影比賽

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

一來我要交 photography diploma 的final project功課,二來我想參加 Kata 呢個比賽。

MISSING A SHOT IS NOT AN OPTION

Screen Shot 2013-01-10 at 6.09.27 PM.png

一為神功二為弟子,我已經有 idea,有無巴打可以協助我影?

兩張相:
第一張,背住個 kata 背包在山中跳起,或好似碌緊落山,空中扮在袋中抽出相機 or 影相

第二張,比人用槍指住個頭,被指住的人在袋中抽出相機指住對方

大家有無興趣一齊陪我玩?
Me pls ~~
" 第二張,比人用槍指住個頭,被指住的人在袋中抽出相機指住對方"

呢個 idea 響九十年代有人用過了。
egg_studio 發表於 11-1-2013 10:19 PM
" 第二張,比人用槍指住個頭,被指住的人在袋中抽出相機指住對方"

呢個 idea 響九十年代有人用過了。 ...

有人用過唔緊要,最緊要我地做到果個效果…

一唔一齊玩? 蠃左你可以有個KATA背包了
呢D係我相片 idea
地點我都諗左,再來就係道具
idea 1.jpg
Screen Shot 2013-01-12 at 12.44.19 AM.png
stock-photo-terrorist-is-catching-a-soldier-as-a-hostage-cross-processing-styled.jpg
頭先響MK睇相機袋,對KATA興趣不大。