登記成會員
搜索
查看: 6882|回復: 9

點解Smartone用Google Map要收$15 月費?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

廣告入面仲寫明 "本服務只提供予Smartone客戶",但我用其他台都用到,而且唔駛另繳月費。

Smartone 亦會將 iPhone 既個人熱點掩咗, 要用請比錢, 簡直係賤格
Smartone 將D大流量o既野拆散來收錢,賤呀!
另一問題 -- 因為我及身邊朋友都冇人出 iPhone5 -- iPhone5 原裝地圖廢,而 Apple 係咪唔俾裝 Google Maps ?? 而俾咗 $15 /month 後就可以以 Smartone Apps 形式安裝 Google Map ??
自從我部ip4在未經我同意下up咗上ios6後, 發覺Apple Map 是如此"聰明" 能令原本識路的人也盪失路, 我現在用緊中原地圖, 介面雖然唔靚仔, 但勝在準, 資訊齊! 開心曬
alexphoto 發表於 9-10-2012 03:13 PM
自從我部ip4在未經我同意下up咗上ios6後, 發覺Apple Map 是如此"聰明" 能令原本識路的人也盪失路, 我現在用 ...

可能你俾咗 $15 月費仲開心呢。
咁不如下載 R66 GPS 一樣免費 ~ 行車行山行街都掂 用得好開心
hawaiiandaily 發表於 16-10-2012 04:14 PM
咁不如下載 R66 GPS 一樣免費 ~ 行車行山行街都掂 用得好開心

Available on iPhone5??
smartonex1082
egg_studio 發表於 16-10-2012 04:23 PM
Available on iPhone5??

R66 好似唔十仆 iphone ~ iphone 用 tom tom GPS