登記成會員
搜索
樓主: egg_studio

[圖片/文章] 清遠韶關單車團--實時報導

剛才XC環湖路,及單車遊礦洞位置。
單車入礦洞!
IMG20121001141303.jpg IMG20121001141323.jpg
今晚係第4天?
早上六點,再走礦山XC場,但今次係10公里純下坡路。 IMG20121002065122.jpg
帶齊照明工具,再探礦洞,之後遊湖。
IMG20121002100342.jpg IMG20121002100336.jpg IMG20121002100355.jpg
egg_studio 發表於 2-10-2012 06:51 AM
早上六點,再走礦山公園,但今次係10公里純下坡路。

架車咩事? 爆呔?
今朝上到礦山 downhill 路起點前有人爆呔。幾分鐘換好呔後出發。

Downhill 路途經尋日嘅礦洞及湖。今次大家帶齊強力電筒,所以影到唔錯嘅相。

今晚 7pm 已返到屋企,洗好車打埋臘,等下次出車。

由於路上以 Android 手機版上載圖片,解像度不高,所以另開 post 介紹旅程,請睇 http://www.photomarket.hk/forum. ... ead&tid=4772&extra=