登記成會員
搜索
查看: 5577|回復: 6

[圖片/文章] 港隊車手陳振興試騎 29er 穿越河貝

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

「山地興」

首音樂好差…

呢段係某人某鋪既「洗腦」片段,山地興係踩閃電牌架.
willywong 發表於 6-9-2012 09:32 AM
呢段係某人某鋪既「洗腦」片段,山地興係踩閃電牌架.

搵食啫;Sponsor 得你,唔通你話唔好踩?

不過一睇到配咗簡體字字幕,就知係邊間單車鋪。
egg_studio 發表於 6-9-2012 09:51 AM
搵食啫;Sponsor 得你,唔通你話唔好踩?

不過一睇到配咗簡體字字幕,就知係邊間單車鋪。

我都記得佢好似踩「S﹣鑊」車
其實北區洋洋有sponsor閃電牌,至於油麻地某舖借另一人再想抽其他水.
佢支Mic係咪插錯窿? 淨係聽到鏡後條友問問題, 阿興哥一d聲都收唔到。
alexphoto 發表於 14-9-2012 05:26 PM
佢支Mic係咪插錯窿? 淨係聽到鏡後條友問問題, 阿興哥一d聲都收唔到。

反正大部分國內同胞都唔識聽廣東話,冇所謂啦。

一位美國導演都用類似手法拍咗套戲:(節錄自明報 14-9-2012)

辱回教電影  導演身份成謎【本報綜合報道】電影《回教徒的無知》導演巴奇萊(Sam Bacile)的真實身份至今仍撲朔迷離。一名自認是巴奇萊的男子,在接受電話訪問時稱自己是以色列猶太人,在美國加州當地產經紀,但加州的地產部門和以國官員均指沒其紀錄。而他在訪問中仍口硬稱「回教是一種癌症」,計劃拍攝更多類似電影。

參與電影製作的八十名演員和工作人員周三稱,當初拍攝電影遭很大程度誤導,
   並指片中部分對話是後期配上。有人指去年為該電影招募演員的廣告中,稱是要拍攝一部古代阿拉伯冒險片,希望回教徒停止殺戮。

可能片段中陳生其實講緊河背越野單車徑或者參加奧運感想,之後出街變咗單車廣告。