登記成會員
搜索
查看: 4819|回復: 5

[活動召集] 2012 苗圃挑戰12小時 -- 又嚟啦

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Screen Shot 2012-07-19 at 8.42.06 PM.png

今年會響 11 月 4 日舉行,但路線有變,另加多一個 23 km 組別。

轉載自苗圃:

今年重要更新如下 (將於網頁最新消息再發放):

1. 賽項: 42km, 10km. 新增23km, 及挑戰定向賽事
2. 各賽事終點: 大埔海濱公園  (參考各路線圖的路段6): 如何由碗窰去大埔海濱公園
3. 井欄樹檢查站: 有水提供 (生果及小食設於大藍湖支援站)
4. 參考各路線圖的路段5 (城門水塘至鉛礦坳): 城門水塘主壩盡頭, 行畔塘徑 (車路, 不用上針山草山) 而非沿水塘行小路

以上年經驗,第四項影響最大。由於唔駛行「轉埋個彎就到﹁嘅水塘路,轉走馬路(其實就係之前有參賽者用嘅 shortcut),縱使終點搬遠咗,但體力會用少咗。

我應該會報,仲有乜人玩?

報雷利78公里啦~
點解呢?
egg_studio 發表於 20-7-2012 07:37 AM
點解呢?

差不多路線,長D有挑戰性D
仲有,未玩過,而且件衫好似設計型D
已報了苗圃 42km ~~

31/8 前報名會平 d ,有心玩就早 d 報。