登記成會員
搜索
查看: 6922|回復: 12

One Piece AR Carddass 發報會

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

重點完全唔關隻 Game 事 ~ 但真係大包眼福

評分

參與人數 1積分 +8 收起 理由
egg_studio + 8 支持現場實地報導

查看全部評分

睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女
隻 game 好似唔錯啵~~ D promotion 幾「足料」
對車頭燈...流口水中...
hongdonald 發表於 18-6-2012 04:54 PM
對車頭燈...流口水中...

粉紅姐姐對霧燈也唔少野
Homan 發表於 18-6-2012 04:47 PM
隻 game 好似唔錯啵~~ D promotion 幾「足料」

除了日本親自過來,好少本地妹咁足料 ~

唔知 7 月 8 日有冇大量足料 cosplay 到埸呢
超級神秘人 發表於 18-6-2012 11:37 AM
睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女

睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女 x2
hawaiiandaily 發表於 20-6-2012 05:21 PM
除了日本親自過來,好少本地妹咁足料 ~

唔知 7 月 8 日有冇大量足料 cosplay 到埸呢 ...

死仔~昅野唔帶我去 我一定比你影得更多!
今日係7月8日了… 今晚出相… 睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女 x3
Homan 發表於 8-7-2012 12:41 PM
今日係7月8日了… 今晚出相… 睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女 x3 ...

女就冇~ 人妖就有~ 要唔要睇? 中川翔子既日本歌迷 ~
都殺! 總之有波有蘿有樣有腳就殺!
Homan 發表於 8-7-2012 12:41 PM
今日係7月8日了… 今晚出相… 睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女睇女 x3 ...

今日係7月12日了… 仲未出相
hawaiiandaily 發表於 11-7-2012 05:51 PM
女就冇~ 人妖就有~ 要唔要睇? 中川翔子既日本歌迷 ~

人妖照殺,不過開新 post,因為有 d 人性取向同美學都同我地有 d 唔同。