登記成會員
搜索
查看: 11971|回復: 34

[推介/評論] 香港越野兩鐵挑戰賽 2012, 2012-07-15

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

越野兩鐵挑戰賽 2012又嚟喇,老友!

http://www.sportsoho.com/pg/match/read/2163868
咁快又來? 好似大半年咋啵… 又係大草坪??
原來今次係「summer heat」預計大量放暑假大/中學生參加…

小弟有性趣,有無巴打都有?

(水平比 AAE 差好多… 大家放心… 上次我遲幾分鐘起步都可以排中上游…)
我齋單車算了,呢 d 兩鐵真係......
過左 deadline... shit!!!!
Homan 發表於 6-7-2012 02:32 AM
過左 deadline... shit!!!!

你 email 或打去就得㗎啦

大笪地有幾多人報咗? Robot Doll 車隊?
打去問下先.
homan, 琴日搵我咩事? do緊大事冇聽電話.
willywong 發表於 6-7-2012 10:01 AM
打去問下先.
homan, 琴日搵我咩事? do緊大事冇聽電話.

問你單車問題~~ @egg_studio 叫我出post 講~~
官方由始至終都唔肯講邊度係大草坪,就算廸士尼三個字有版權,你都可以講條街名或地段,另外,官網上所謂發問區竟有人問點解要用mtb參加mtb比賽?又有人唔知單車比賽要帶單車?咁渣打馬拉松唔知駛唔駛自備跑鞋,駛唔應著褲呢?
不過,過左deadline 佢唔比我報名… …
單車可唔可以唔帶輪用?
報左夾硬 fax 比佢,自動打比我叫我星期一入數。
Robot Doll Team 叫齊人掛 ~
但有冇街名易揾 D?
各位加油!
hawaiiandaily 發表於 8-7-2012 01:05 AM
報左夾硬 fax 比佢,自動打比我叫我星期一入數。
Robot Doll Team 叫齊人掛 ~
但有冇街名易揾 D? ...

我無 fax 機,可否代勞?
電腦可以當fax
請留意,大草坪可以係任何有草嘅地方,好似大嶼山分流、奧運徑、東涌公園等等,亦由於不知明原因,主辦機構兩年嚟不肯清楚/暗示比賽地點......雖然亦唔知乜嘢原因,明明上次係第二屆,主辦機構死都話係第一屆......難道我第一次參加果陣係幻覺?)所以以下地點只係估計:

非官方比賽地點 -- 廸士尼神奇道、兩所廸士尼酒店之間的地盤,將來廸士尼第三間酒店位置。

View Larger Map

egg_studio 發表於 9-7-2012 10:16 AM
請留意,大草坪可以係任何有草嘅地方,好似大嶼山分流、奧運徑、東涌公園等等,亦由於不知明原因,主辦機構 ...

神秘過探險地域!
該地域平日會關閘有食蕉~

http://goo.gl/maps/IJGG

hawaiiandaily 發表於 9-7-2012 01:58 PM
本帖最後由 hawaiiandaily 於 9-7-2012 02:01 PM 編輯 egg_studio 發表於 9-7-2012 10:16 AM 請留意,大草 ...

就係因為食蕉係呢度會員,我地兩年前先知邊度叫大草坪囉。
willywong 發表於 7-7-2012 01:26 AM
單車可唔可以唔帶輪用?

Sportsoho d 比賽 hea 到超出想像,我都唔知越野單車比賽究竟應唔應該用越野單車?到依家,連比賽地點都係要估,反而大笪地上呢度仲清楚過官網。
Sportsoho hea 有 hea 著,我今日由 hawaiidaily 幫助下報到名!