登記成會員
搜索
查看: 6785|回復: 7

[賽後報告] Sportsolo 迪士尼越野單車賽相片 + video

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

尋日響迪士尼第三間酒店地盤舉行嘅 Sportsolo 越野單車賽,大笪地有多名會員參加。當日賽道明顯比上屆(雖然大會唔知點解話今次都係第一屆...... ?? )落咗心機去設計,可能大會收到上屆嘅 feedback,但為了吸引多 d 新手,平衡了兩者,設計咗今次呢條適合新手體驗 + 少少難道嘅賽道。當然,同政府正規嘅越野單車徑仲有一大段距離,不過希望大會下可以再加多 d 難道。

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 20 才可瀏覽,您當前積分為 0

我全場同個師姐咬住咬住, 到尾圈臨入樹林前攝咗佢個位, 咁佢無仇報了!
有無影到我起步?
全世界人睇我一個人起步!

官網有相啦!
仲有成績
MBDF_winter_result.pdf (1.59 MB, 下載次數: 3)
小弟起步比正常(chip time vs official time) 慢一分多鐘
在我個catagory rank 13
前面的快我2分多鐘,後面又慢我2分幾鐘…
即係無論我有無遲起步名次都一樣!

咦,官網 move 走哂之前D相,而家淨番一個相簿同埋無左成績
有成績了,今年冇俾人 DNF

可到官方網頁睇,不過為免突然失踪,放定上嚟先。

MBDF_winter_result.pdf (304.7 KB, 下載次數: 0)

egg_studio 發表於 21-1-2012 06:25 PM
有成績了,今年冇俾人 DNF

可到官方網頁睇,不過為免突然失踪,放定上嚟先。

我咪post 左出來囉~
Homan 發表於 21-1-2012 07:57 PM
我咪post 左出來囉~

睇唔到,唔緊要,多一個唔多。