登記成會員
搜索
查看: 14087|回復: 9

3月份賽程

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

05/03 晏架街 對手:豪仔粥朋友隊   (藍色)

11/03 麥花臣 對手:社工聯(加強版) (橙色)

13/03 石硤尾 對手:景星                  (藍色)

19/03 摩士     對手:石濤                  (藍色)

24/03 慈雲山 對手:點擊科技           (藍色)

30/03 慈雲山 對手:南昌                  (橙色)

對手摩屎咁能大鑊pkpkpkpkpk
19號先有咪仲撚大鑊..pkpkpkpk..
sorry! 3月11日,19日未能出席!
原帖由 朗拿達仔 於 2009-3-11 00:07 發表 sorry! 3月11日,19日未能出席!
又要去馬交工作呀..??...仆街
11號要返歸交差! 19號真係去馬交做愛, 呀唔係! 係做公事!
朗拿達仔,又去偷跳,...........你有無收到炸彈 ?
收到! 已經搵左拆彈專家拆除!
我沖喜唔去得!!!!!!
原帖由 joe 於 2009-3-11 18:38 發表 我沖喜唔去得!!!!!!
沖喜...??...飲多杯呵...