登記成會員
搜索
查看: 5509|回復: 10

iPhone 4S 11月4日到港!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

iphone-4s-three-up-homescreen-photos-siri.jpg apple-event-20111004-phil-schiller-iphone-4s-fastest-roll-out-ever.jpg

根據蘋果公佈,包括香港在內的13個國家將於11月4日開始發售iPhone 4S。
相信第一批貨會有少量在 IFC 的 Apple Store 有售,其他的就會分到各電訊公司。
大家11月3日去唔去排通宵?
蘋果又冼多班先達佬、水貨佬一鑊
iphone迷仲唔快啲「帶睡袋,去排隊」
冇睡袋點排隊? 呢度真係有位 iPhone diehard fans 冇睡袋
c_Foo 發表於 2-11-2011 09:51 AM
冇睡袋點排隊? 呢度真係有位 iPhone diehard fans 冇睡袋

無睡袋咪在中環「企一晚」one night stand 囉
我怕轉頭就 iPhone 5
hawaiiandaily 發表於 2-11-2011 12:01 PM
我怕轉頭就 iPhone 5

呢個轉頭都會有6﹣9個月的,放心吧
6﹣9個月我等到
你老闆丫,左按右按,搶到5部,到比錢時 process 緊的時候佢話「some products in your cart are not available...」
之後乜都無哂
放心長出長有,自用何需急在一時。
玩炒貨唔輪到你
hawaiiandaily 發表於 4-11-2011 04:39 PM
放心長出長有,自用何需急在一時。
玩炒貨唔輪到你

我擺明係想炒啦!
反正炒唔出大把人要