登記成會員
搜索
查看: 3602|回復: 7

MacBook Pro靜雞雞又upgrade鳥

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

上星期收到風MacBook Pro會有新系推出,昨天晚上已靜雞雞推出市場。
除13"最低model還用i5外,其他提升至i7

13 吋:2.4GHz 雙核心, Intel Core i5
13 吋:2.8GHz 雙核心, Intel Core i7

15 吋:2.2GHz 四核心, Intel Core i7
15 吋:  2.4GHz or 2.5GHz 四核心, Intel Core i7

17 吋:2.4GHz or 2.5GHz 四核心, Intel Core i7
13" 終於有i7鳥~~
Due2 core 終於成為歷史了。
我部已成為歷史了
c_Foo 發表於 26-10-2011 09:51 AM
我部已成為歷史了

不過話時話, macbook pro 2手有市有價
我部 13" mid 2009 C2D 2.26, 8G ram, 500G HDD, 仲有一年多 APPLE CARE
應該可以賣到$5000 - $5500
我部已成為歷史了

我果部都係歷史了......

不過二手的話,我會買黑色 Macbook 或 Powerbook Ti (薄過依家 d Macbook Pro 成倍)

我部死了兩次再番生,已是出土文物了
我部已成為歷史了

咁你快d裝返隻原裝Hard disk落去, 然後搵個玻璃箱入起佢, 放上神檯供奉。