登記成會員
搜索
查看: 16285|回復: 1

2005年2月22日--城門谷--對OurTeam (聯賽)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期22/2/2005
對手Our Team
地點城門谷運動場
比數1:1
己隊入球者阿榮
比賽精華由於天氣濕冷, 至地面濕滑, 影響己隊發揮, 踢來生硬, 後漸入佳境, 由阿榮開記錄, 惜未能再把握, 於完場前因一問題草地, 至失球和波,
紅/黃牌-
最佳球員

出場陣容:
前鋒: 阿寳,燒雞
中場: 榮, 邦, Ray, 贊
後防: 骨, 正, 周欣, 細
龍門: Alex
後備: Benny
觀眾: PoPo(Benny女友)

由於天氣濕冷, 至地面濕滑, 影響己隊發揮, 踢來生硬, 後漸入佳境, 由阿榮開記錄, 惜未能再把握, 於完場前因一問題草地, 至失球和波,
推薦 留言 2 / 15 的問題討論
寄件者: 三都主Alex傳送時間: 23/2/2005 22:47
I am sorry to lost the goal like that......

推薦 留言 3 / 15 的問題討論
寄件者: 十六號仔Homan傳送時間: 23/2/2005 23:32
i am really sorry that my finger got injury that i can't attend the match...

推薦 留言 4 / 15 的問題討論
寄件者: 希比昌傳送時間: 24/2/2005 13:32
Alex, although I didn't watch the match, you are very good indeed, don't blame yourself!!

推薦 留言 5 / 15 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 24/2/2005 16:34
Alex :

踢波就係咁, 我都以為可以保持賽果完場, 點知比對手無心插柳 。你都救了很多球, 贏輸全隊都有份的....

推薦 留言 6 / 15 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 24/2/2005 16:40
  BENNY :

你養尊處優很久了, 需要加強訓練, 你明白的 ??

推薦 留言 7 / 15 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 24/2/2005 17:34
Yes ar..!!
我當然知啦...hhaaa
我就快兩個月冇掂過波啦...hahaa....我會努力的.... 我會再用埋我個兩個月的PHYSICAL 去減減佢...ahaaha

推薦 留言 8 / 15 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 24/2/2005 20:23
Alex, 踢波就係咁, 往往係你預測唔到, 有時估唔到會贏又會贏, 今次諗住會贏但又臨尾一分鐘被對手迫和, 有時都覺得幾有趣...

推薦 留言 9 / 15 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 24/2/2005 22:10
大家有無睇比賽紀錄前三場波最共入0左幾多球?唔係怪責攻擊隊友入唔波而係長此出現攻勢多入波得一兩球好容易將比賽變成原本應贏變和,和變輸對整體士氣打擊好大...應該要射同要入0既波我0地係絕對做得到.

大家點睇.

Alex 全隊都無人怪責過你唔洗講Sorry(快0的抺個字佢),你繼續放心做三號門神或前鋒.

推薦 留言 10 / 15 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 25/2/2005 0:35
講真依我場外所見, 其實大家都好似好慢熱咁.... 唔知大家覺唔覺 ?.... 同埋 ... 真係要多d 射門..... 唔好講禁區外..... 就連禁區內的射門也不多呀....
以往我們多射門的時候.... 對手都會俾我地攻到風聲鶴唳....
所以多射也可以..... 而且老遠射埋去也可能有收鑊呀.... 同埋要open mind D.... 咩進攻方法都試下..... 有直線就俾... 可能你覺得走唔到... 但其他人原來走到... 或者原來後上有人....做下做下就會做到嫁啦!!

推薦 留言 11 / 15 的問題討論
寄件者: 陳達沙傳送時間: 25/2/2005 0:58
Dear Alex:      
雖然我不能到場,但你在球場上拼博精神,我們個個都知道,不要放在心裡!
Dear細:
1)      可否更新聯賽榜?官方網頁停留在12月!
2)      安聯第二場,我諗不能出席,Homan靠你啦!
3)      記住把銀牌拿下來!我要做新婚禮物!…….哈哈!     
Dear Homan:
球隊需要你,快d好番呀!         

陳達沙上

推薦 留言 12 / 15 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 25/2/2005 12:37
陳達沙 :

恭喜你快將結婚, 何時先 ??? 會早過阿細嗎 ??

推薦 留言 13 / 15 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 25/2/2005 13:43
阿骨, 阿達沙佢話會o係五月結婚喎, 比佢扒我頭添...

親愛的隊友們, 阿達沙想我o地贏銀牌來祝賀佢喎, 點睇先?!

推薦 留言 14 / 15 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 27/2/2005 10:31
阿細 :

送賀 當然無問題, 問題在於進級過程中會遇到什麼對手先??

推薦 留言 15 / 15 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 28/2/2005 1:00
銀牌八強應該會對安聯或Our Team, 四強會對裕新仕勤, 上線好似有飛標會同QRE87, 應該唔係問題...