登記成會員
搜索
查看: 9625|回復: 2

2004年9月23日--對裕新仕勤 (盃賽)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期23/9/2004
對手裕新仕勤(聯賽盃分組賽)
地點大埔太和
比數負0:4
己隊入球者
比賽精華上半場初中段成功抵抗對手射門直至上半場尾段才失手;下半場被對手控制戰局多番用兩翼落底傳中頂入大敗0比4
紅/黃牌阿骨,周欣(黃牌)
最佳球員

盃賽/Cup) 守門員: Ray
後衛 (由左至右) :琦仔, 文龍, 阿政, 阿骨
中場 (由左至右): 榮, 周欣, 邦, 燒雞
前鋒: 阿慈,  阿贊
後備: 家輝, 阿細, 陳明, Benny
寄件者: 005ching傳送時間: 24/9/2004 10:25
球隊無論狀態及體能依然未及水準,加上上半場尾段未有依部署防守(太快/太急去樸波)變成中後間空位較多,被對手有機可乘.另外門將問題亦是當務之急要解決!
寄件者: 十六號仔Homan傳送時間: 24/9/2004 10:32
你地…

究竟幾比幾…
又唔update「比賽紀錄」!

推薦 留言 4 / 9 的問題討論
寄件者: 陳達沙傳送時間: 24/9/2004 10:59
Dear All,

I am so sorry.

Gary Chan

推薦 留言 5 / 9 的問題討論
寄件者: Brian_no9傳送時間: 27/9/2004 0:35
究竟係幾比幾呢?

推薦 留言 6 / 9 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 27/9/2004 1:46
阿狗, 去比賽紀錄度睇o下啦...

推薦 留言 7 / 9 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 27/9/2004 12:19
唔經唔覺我0地已經連輸四場比賽,不過大家唔好灰心只要踢番出水準(壓迫性及主動些,比多些鬥心)我0地一定能夠走出谷底......第一場聯賽就0黎到唔好再停留原地.

推薦 留言 8 / 9 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 28/9/2004 11:13
我諗未有態係其一, 但未入局係我們的最大關鍵.....
大家都未集中.... 比較慢熱咁...
而且對手的速度的確係.......三番四次都係俾人快放, 追嬴d 六四波.....
似乎大家都要提升下.....

當然未有貨的... 就要再努力....我就係其一呢!!

推薦 留言 9 / 9 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 2/10/2004 11:45
以下是應收未收的出場費 (廿 雞) , 請下列人士在下場比賽時準備, 多謝合作

Benny , 阿政, 阿慈, 文龍