登記成會員
搜索
樓主: willywong

sportsoho 香港越野兩鐵挑戰賽 2011 - 山地車越野賽 及 兩項鐵人

果個草地大約有幾大?
照地圖的 scale,大約有 600 x 250 米

Screen shot 2011-06-28 at 11.52.13 PM.jpg
I will be on duty this Saturday and can bring you there !
星期六去踩單車喎,快 d 到單車版睇睇
On Duty !!!
你星期六應該會病,到時一齊踩單車去睇醫生啦。
烏鴉口
星期日比賽,今日出咗個 "暫定比賽時間"......_大家可以到好難先搵到嘅官網睇睇。

兩項越野鐵人賽 12pm (男) 及 1:30pm (女)開波
齋踩單車  9am (男) 及 10:30am (女)開波
I got the details today !
garfield 發表於 14-7-2011 02:27 AM
I got the details today !

Gar 兄你參加?
egg兄,果朝你會幾點入?我想早d入去睇下幾佰架車跑圈既驚世場面.
不過大家要預sportsxhx的組織能力,因為成日比人話佢地攪d event好「一流」
淨係睇佢地post上去的毅行相就知一二…

去某forum睇上次攪摺車定向比賽同上年文化中心跑步比賽就知佢地d攪作有一手

有幾百架車比賽咁多?官網出咗參賽名單了。
聽日就比賽,今晚都仲係「暫定賽程」...... 而且官網個 clock 仲要計錯數,果然係 sportsoho....

Picture 2.png

回顧今天比賽,sportsxhx大至上安排唔錯.加上完成賽事後有得同自己及愛車露天沐浴,人生一大快事.希望日後有更單位攪多些單車比賽
有無相放上來分享下呀
willywong 發表於 17-7-2011 08:24 PM
回顧今天比賽,sportsxhx大至上安排唔錯.加上完成賽事後有得同自己及愛車露天沐浴,人生一大快事.希望日後有 ...

sportsoho 今次搞得好好,有水洗車值得一讚。

而天公亦造美 -- 成個星期唔停雨,令原本冇乜難度嘅場地變成考技術及體力嘅泥漿地。

相片要等大會,另外有 friend 影咗,又係響 facebook tag 吓 tag 吓就見。聽晚再 upload 自己影果 d 上嚟。