登記成會員
搜索
查看: 12953|回復: 3

dchome版聚 (15/02/2009)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

車版新春團拜 - 已訂日期時間 - 報名請進 (http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=634184&page=1#pid7514648)
日期:2009215(星期日)

時間:上午9:00
地點:西貢大網仔停車場昌利士多
參加資格:任何車種皆可,自行駕車前往,early bird應可隨意泊到免費合法車位,歡迎無產階級加入,請自行聯絡有車階級提供座位及接載地點,三車成團
目的:團拜只係借口,正所謂有心唔怕遲,十月都係拜年時,情人節翌日都仲係正月,燒幾十蚊電油食碗餐蛋麵,剌激下低迷的經濟,交流下養車心得,飲完茶影張車版首次聚會團體相,唔反對你帶埋成個防潮櫃去落毒,隨後的攝影活動即興安排。

我報左名,諗住順路行下山影下相,有冇興趣join我先?
當日仲有「Dash8」的訓練,所以應該會係:

1) dchome車版版聚 09:00 ~ 12:00 (食下野影下相) 之後回將軍澳泊車車
2) dash8 (環島行) training 14:30 ~ 19:30 (港島徑) 之後小弟回灣仔換衫
3) 晚上小弟816比賽 (20:00 到京士柏)

回復 2# 的帖子

Homan兄果然業務煩重, 冼唔冼請番個保姆或經理人咁呢?

回復 3# 的帖子

剛剛請左個...