登記成會員
搜索
查看: 4900|回復: 8

Facebook讚好Zone One Zone,送你Haagen-Dazs現金券

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

最近太忙,一段時間無來,一來就賣廣告,唔知得唔得?希望唔會被刪post>,<

在Facebook開了個專頁(叫"zoneonezone"),讚好,送Haagen-Dazs HK$50現金券,夏日炎炎,有興趣既師兄可以嚟支持下~
呵呵… 你今次… 用國內術語,叫「擦邊球」
你唔想刪 post 就嚟呢度多 d
多謝各位師兄高「抬」貴手~冇按「刪」鍵>,<

小弟定當天天過來跑一跑, 日日叫朋友來逛一逛~

無以為報,想以身相許,但師兄們又不會要,不如來我Facebook的zoneonezone「讚」下,現在天天送Haagen-Dazs券中,希望在炎炎夏日中,為大哥們送上一點涼意~
回復 4# zoneonezone

呵呵… 「以身相許」可能有人要架…
可惜我又肥,又醜, 我諗各位師兄都唔要架啦, 都係去facebook add我zoneonezone, 讓各位師兄取Haagen-Dazs現金券好d
吸SUBSCRIBER..
各位師兄師姐, 幫個手, 嚟Facebook add下我個group(zoneonezone),依家預演就每日派2張HK$50 Haagen-Dazs現金券,下星期一開始就派幾十張,大家請多多捧場!一齊去食Haagen-Dazs!!
見到Homan師兄了!!感謝你的參與!!有機會,再以身相許啦!