登記成會員
搜索
查看: 6976|回復: 13

[徵求] 團購 -- Fyxation 單車呔

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

進行翻新中古單車 project,需要一對 700C-23 有紋車呔,而行咗好多間單車鋪都冇供應,亦行過幾間響香港算有規模、算係龍頭的單車鋪,異口同聲話冇入貨,可能市場太細了,所以決定貴少少 (反正翻新 project 冇定 budget,襯到色幾多錢都值),上網買。

睇中一隻牌子 Fyxation (官網:http://www.fyxation.com),其中有一系列叫 Session 700 。簡單睇過介紹,呢 d 唔係 performance 呔,而係玩樂用嘅全天候呔,主要俾 fixed gear 用。有多種顏色,包括橙色

唔識有人用過,所以冇真實試用報告。聯絡過官網,佢地都今日 email 覆我 confirm 香港及大陸都冇 dealer,所以萬一響其他地方見到就應該係水貨 or 假嘢。

響官網買,US$49.95 一條,如果買 2 條 + shipping 到香港 total 約 $120

反正我去馬,就睇吓有冇人有興趣買嘢,有就一齊夾 ship 番嚟。

Fyxation 有橙色手筒,最衰尋日已經買咗 (雖然都係橙色),但睇嚟 Fyxation 果 d 靚仔 d ......

有興趣可留 post 或 PM 我。

以下圖片 from 官網

Screen shot 2011-03-23 at 10.09.21 PM.jpg

Screen shot 2011-03-23 at 10.08.39 PM.jpg

Screen shot 2011-03-23 at 10.08.54 PM.jpg

另見 翻新中古單車 project http://www.photomarket.hk/viewthread.php?tid=3575
kay 兄,如果120USD(連郵費) 幫我訂比R7兄架CAAD4丫...
訂乜嘢先?係就磅水~~
噢. 不行. sorry, 當我沒說過~~
一講水便截水
回復 5# c_Foo

我係睇到呢句:「唔係 performance 呔,而係玩樂用嘅全天候呔,主要俾 fixed gear 用。有多種顏色,包括橙色。」
但睇唔到原來要俾錢。
錢作怪, 全因社會既錯
梗係睇錯左usd做hkd
今日 26-3-2011 截止~~
噢. 不行. sorry, 當我沒說過~~
Homan 發表於 24-3-2011 09:50 AM

咁如果人地睇左你句留言真係同你訂左,咁你會唔會比錢 ??
訂乜嘢先?係就磅水~~
egg_studio 發表於 24-3-2011 06:57 AM

加分 !!