登記成會員
搜索
查看: 3636|回復: 7

Dash20 隊員 18-3-2011 前要交善款了

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

樂施會早幾日 email 我,話未收到我地 d 善款。請各隊員響 18-3-2011 前交到樂施會,或轉帳給我,我寫 check 寄過去。

而網上籌款現有 $3688.88 ,我個人有 $1340,即現階段有 $5028.88,尚欠 $1471.12
,請各隊員努力認頭。

由於遲 d 網上籌款會被 delete ,所以留為紀錄。

Picture 1.jpg
i think i have $1800 here... 駛唔駛補?

另外,我在國內工作認識了一個大約45歲左右的人
他以往有跑步之類,希望有機會加入我地毅行大家庭.
估計佢係24-30小時左右的腳
依家尚欠 $1471.12,你補埋 $800 仲欠 $671

你朋友平時有冇玩開比賽?不如叫佢玩吓 Action Asia 試試先。(下站係東涌,你玩唔玩?我已經參加咗兩站)
我都有份玩,我頂尾數啦,kaywong,下次見比你
我係指我在網上已經籌到$1800
仲駛唔駛我補D出來啊…

奇旺兄,我都想出山,不過人在江蘇身不由己…
咁我寫 check 寄咗去樂施會先,我出住尾數 $1471 先,大家見面時先俾番我

我仲要搵 Patrick 睇吓佢有冇籌到錢。
我今日已寄了 check ,支票總數係 $2812,其中有 $1340 係我嘅(未計朋友從網上捐的,因為有 d 朋友係捐俾我及 Willy,因此好難計)

$2812-$1340 = $1472 就係淨餘條數,我將佢寫開兩份,Homan 及 Willy 各捐 $736,會有收據俾你地報稅。

我未搵到 Patrick,如果佢有籌到錢就響 $1472 裏面扣。

因 18/3 係 deadline,所以等唔切你地,見面時先俾番我或轉帳俾我。
回復 7# egg_studio

我過數比你