登記成會員
搜索
查看: 4353|回復: 14

有沒有人想要iPad2? 朋友可在三月在美國帶來!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

不過搭人要. 我估少少佣都要比人賺...
我都有朋友三月尾到香港,不過唔駛佣 (呢 d 先係朋友)
我都有朋友三月尾到香港,不過唔駛佣 (呢 d 先係朋友)
egg_studio 發表於 5-3-2011 10:35 PM

比多少茶錢唔緊要呀,最怕比左錢冇機攞咋 !!
回復 2# egg_studio

係? 有無計帶2部來先?
等香港行貨揮手區
等香港行貨揮手區
而且香港係全世界賣得最平既地方
回復 6# hongdonald

但係我估計,經過上次香港大量搶購iPhone4後,Apple 一定會把香港的出貨日推遲,讓香港及國內先消化餘下的iPad 1

可能年底先有第一批行貨,仲要好快又比人搶哂... 結果等完又係炒價都未定啊!
我親戚confirm左us賣既可以比香港用,美國我都有親戚帶過黎
回復 8# willywong

照計行wifi就無得Lock唔Lock掛... 3G就唔知...

回復 9# Homan

ipad第一代最初美國要跟at&t出台時有lock機.若出ipad唔出3g版會後悔
係? 咁你係唔係可以幫手帶部回港?
回復 10# willywong

但 3G 版需唔需要上台呢?
hi homan, i order a white 64GB WiFi+3G version.
i am serious.

elvis
i can pay HKD or USD.
回復 13# elvismak

my friend told me the price... i pm u la...
but not an attractive price actually