登記成會員
搜索
查看: 5569|回復: 3

我的新 iem ~~ SoundMAGIC PL-11 ~~

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

經過 UM1 > 10PRO > HD25-II > Denon A100 後, Headphone 比到我外出能聽到高質素的歌曲, 但有時 Earphone 比到的方便係無可替代, 故再次物色一對能給我聽得舒服的 iem, 係偶然的情況下認識到 SoundMAGIC 呢隻祖國品牌, 今次的型號係 PL-11屬平均型而清爽的性格, 由於每段聲頻平均, 一戴上基本已愛上, 而價錢更是豆腐的價錢燒鵝的味道, 更對祖國貨平野冇好的定律完全打破, 售價只係$169, 附件從未見過咁多( SoundMAGIC 真係太有 Heart ), 初次戴感冇 UM1 的極度舒適, 又冇 10PRO 的動感, 但有齊以上的優點九成, 夫復何求, 稍後補上包膠 ~~

包裝的式.

附件多到感動 ~~

PL-11

SoundMAGIC.
呢隻清底!推介,但請小心使用!
睇下幾時爛
呢隻係唔係樓崖主之前介紹小弟的一個?