登記成會員
搜索
查看: 4537|回復: 6

PS3 GT5 討論

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

PS3 GT5 香港版

PS3 GT5 香港版

內附3D名車卡一張

內附3D名車卡一張

請問大家有買到 GT5 既人兄,你地張 3D 名車卡係咪個個都唔同款架 ??
我無,但可唔可以上來試試,感受一下呢?
我無,但可唔可以上來試試,感受一下呢?
Homan 發表於 26-11-2010 01:41 AM

你會唔會擰甩堂軚架 ???
買左,不過未知點用張名車卡
另外一個問題係.. 我部LG 37"LCD 係 support 1080p, 但係係 PS3 一set 1080p就出雪花 or 黑屏.. 上網check過話係 HDMI線唔得.. 唔知大家有冇相同既經驗?
買左,不過未知點用張名車卡
sunnyslhf 發表於 26-11-2010 12:10 PM

你張車卡同唔同我呢張架 ? 你拎開張卡會見到有行代碼,響PSN道輸入代碼就可以收到5架特別車....
另外一個問題係.. 我部LG 37"LCD 係 support 1080p, 但係係 PS3 一set 1080p就出雪花 or 黑屏.. 上網check ...
sunnyslhf 發表於 26-11-2010 12:15 PM

我用26" LCD MON 駁PS3 1080P OUTPUT 都花晒, 用52" LCD TV 有時都會閃.... 其實PS3 HDMI OUTPUT 1080P 時我覺得唔係咁隱定.... 至於關唔關HDMI線事,我就未有試過.... 如SUNNY兄你試過真係,請告之...