登記成會員
搜索
查看: 19595|回復: 8

Hello, Everyone!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Welcome to the Page . 歡迎各位把你的旅游經驗與大家分享。
無論你喜歡爬山、滑雪、還是寫意的陽光與海灘之旅,都欢迎大家在这里发表意见。
hihi~ 歡迎又靚女又聰明的「hk-lady」來主持呢個channel~~

等我遲d都post番我d 遊記先!
wah....good news ah.

回復 1# 的帖子

小弟不但喜歡爬山、滑雪、更喜歡在球場上享受風馳電制既踩波車樂趣 ... 唔知可唔可以響呢道同大家分享呢 ?

回復 4# 的帖子

當然可以響呢道同大家分享啦!!  話是話,踩波車都可以風馳電制? 好剄喔!
原帖由 hk-Lady 於 2008-9-19 09:41 發表
當然可以響呢道同大家分享啦!!  話是話,踩波車都可以風馳電制? 好剄喔!

好明顯呢條友係吹水之輩啦…

我下年四月想去台北及台中,登西北亞第一高峰 - 「玉山」
唔知有冇d咩注意及介紹?

回復 5# 的帖子

小弟10月頭會與隔離版版主冬瓜仔到新加坡進行足球交流之旅 .. 到時睇下有咩趣聞響道同大家分享一下啦 ~
原帖由 Homan 於 2008-9-19 10:32 發表

好明顯呢條友係吹水之輩啦…

我下年四月想去台北及台中,登西北亞第一高峰 - 「玉山」
唔知有冇d咩注意及介紹?

我10月中會去台北4天。細妹想去吃東西喔~~  我也是第一次去,聽過很多好吃的地点。去完回来跟你分享啦!

仲有,我公司剛剛live了一个酒店預定網站,價格OK。幫一些朋友Book O左日本酒店價格不錯的。台灣都有很多選擇,值得一看。 www.smart-hotel-booking.com ( accept Visa, Master)

麻煩看完被些意見!!
原帖由 hk-Lady 於 2008-9-23 16:05 發表

我10月中會去台北4天。細妹想去吃東西喔~~  我也是第一次去,聽過很多好吃的地点。去完回来跟你分享啦!

仲有,我公司剛剛live了一个酒店預定網站,價格OK。幫一些朋友Book O左日本酒店價格不錯的。台灣都有很多選擇,值得一 ...

ok啵~ 等我睇下d價錢先… 不過我要訂o既係下年3月啵…