登記成會員
搜索
查看: 4809|回復: 16

iOS4.1 逃獄成功!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

http://r9iphonelive.wordpress.co ... 9%BC%E4%BD%88beta2/

詳細唔講,自己睇啦!
Ths ~~
詳細唔講,自己睇啦!
Homan 發表於 25-10-2010 01:41 PM

OUT ~
OUT 乜野呢?

我支持正版......我唔食杯麵
來緊星期日都會去cuhk上一個教寫apps既短期課程,希望各位多多支持正版,debug好辛苦ga
回復 5# hongdonald

我支持正版架. 剛剛用左US$0.99買左「Angry Birds - Halloween special」
仲有之前買左「Final Fantasy 1 & 2」,分別要US$2.99及US$3.99 架!
咁得意? 點解又 JB 咗既
來緊星期日都會去cuhk上一個教寫apps既短期課程,希望各位多多支持正版,debug好辛苦ga ...
hongdonald 發表於 27-10-2010 01:48 PM

JB 唔等於用"老番", 就算JB左,好多software 都要比錢,例如我買既 iAccess.. 都比左錢買, 係 app store 買既 software 就更加多了。

ThX~~~~~~
i won't jailbreak my iphone.
回復 10# elvismak

which iPhone u use?
i won't jailbreak my iphone.
elvismak 發表於 31-10-2010 02:29 AM

I support you
回復 11# Homan

iPhone 4 32GB
回復 12# hongdonald

Thank you.
我都未JB... 仲有呢排用左好多USD去Download games....... $$$$$
我都未JB... 仲有呢排用左好多USD去Download games....... $$$$$
Homan 發表於 1-11-2010 11:49 AM

你可以唔 DOWNLOAD 架~   $$$$$$$$$$$
JB 唔等於用"老番", 就算JB左,好多software 都要比錢,例如我買既 iAccess.. 都比左錢買, 係 app s ...
sunnyslhf 發表於 27-10-2010 09:57 PM

駛鬼理 J 唔 J ,  B 唔 B 咩 .... 你買樣野番黎都係想方便自己同岩用遮.....