登記成會員
搜索
查看: 3695|回復: 7

唉瘋問題

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

想問一下,有唉瘋既朋友,你地用緊邊隻msn apps呢?
小弟係apps store 比0.99 usd買左隻m$ official msn
不過發覺有呢個問題,
當我loign左msn後,想用其他apps,按home button出左去,再用番msn,發覺係要重新login,
咁係我用緊其他apps既時候,係唔係代表我off左,收唔到msg notice?
ThankS
msn apps 用緊既有 im+, eBuddy 同 Windows Live Messenger.

至於 msn 你可以係 msn apps setting 裡面 set online 時間係幾耐先斷線( 按 home button 出左去係仍然online ), 記得用 im+ 斷線時會提醒重新 online 與否。
用正版 Windows Live Messenger 啦 , Microsoft 出品... free 的.... , 用後連 im+ 都冇用...
試左幾隻MSN APPS,問題都係解決唔到,一按完HOME BUTTON,SEND個方都立即睇到我STATUS 變離開,完全收唔到MSG..
最後用IM+成功左,唔明點解M$係自家產品方面都做得好差...
最後用IM+成功左,唔明點解M$係自家產品方面都做得好差...
hongdonald 發表於 4-10-2010 11:37 PM

自家產品放入死對頭道既後遺症 ....
Then google map in iLone is not working also?
乜都吾得,不如換機啦