登記成會員
搜索
查看: 1441|回復: 5

七人車「四眼陰公男」母子

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

呢單野,相信好多人都知掛? 呢條友仔真係… 今次真係點都幫唔落… 個老母又係咁、個仔仲X串… D人叫EQ高啦,咁都唔打佢~
有奇母必有奇子

比人起左底… 今次佢要著草啦…

2010年8月14日星期六

(金裝至尊豪華版)80後中產少爺仔「雞巴男」罵爆人搭巴士真陰功事件

( 所有圖片可 click 看清晰大圖 )

本網誌包括引述東周刊及其他資料

東周刊 2010-08-13 報道

香港交通繁忙,每日都會有唔少交通意外發生,而近日有一段約七分鐘的片段於網上廣泛流傳,片段上載短短一星期,已有近十萬人瀏覽。

於短片中就見一架七人車和一架巴士疑似在灣仔入境處大樓對出公路發生碰撞,而巴士司機和部分乘客即下車等候警察人員。

本 來一宗小意外,不足為奇,但七人車上的女乘客就怒火中燒地下車,指罵幾個途人鬧她的兒子,之後更大罵巴士司機不對。女乘客鬧完一頓後,輪到她的兒 子四眼男寸爆司機和途人,言談間四眼男更態度囂張地寸爆一位本來在巴士站等候巴士的男子,他說:「你搭巴士呀!真係陰功喇!」 「搭巴士真係陰功」呢句說話引來網民反感,有不少網友留言指他說話刻薄和冠他一個「雞巴男」的名字外,更即時起佢底,「雞巴男」父親於內地設有廠房,專營 五金製品,不算大富大貴,但屬中產家庭。

當時事發現場影片 ( 所有影片已有高解像 Back up,放心 )

有網友更呼籲認識「雞巴男」的人,快些跟他脫離關係,免得影衰自己喎!

「雞巴男」寸嘴惹禍 5萬人聲討 私相簿曝光

「雞巴男」的寸爆說話惹起民憤,網友即時惡搞他。

除咗「雞巴男」,他的母親亦畀網友指罵,指她不懂教子,母子惡人先告狀。

網友搞笑,把「雞巴男」變成社會關注的新聞,連電視台都要報道。

「雞巴男」原來唔只識駕七人車,同樣會扮有型駕電單車。

「雞巴男」和女友人貼頭合照,狀甚親暱。
========================================

「雞巴男」背影資料圖片:

====================================

其他網民創作圖片:

嘩~~ 差丁點連著咩底褲都起埋, 呢次真係佢有壓力, 冇啖好食
抵佢死啦不可一世渣架爛鬼七人車串串共