登記成會員
搜索
查看: 4531|回復: 6

觀鳥園隨影

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

黑冠黃鵯(鵯讀:匹)

和平鳥 (第一次見)

長冠八哥 (量產型)

黃臉樹八哥
呢 d 地方一年總會去一次。今次見到幾多支小白?
3支小白,2支小黑六 D 人很有錢!我支大白仲比人寸 D 質素唔得但我又唔覺支鏡有乜問題
3支小白,2支小黑六 D 人很有錢!我支大白仲比人寸 D 質素唔得但我又唔覺支鏡有乜問題 ...
hawaiiandaily 發表於 1-8-2010 09:36 AM

唔洗理人用咩鏡~~影得好唔好係個人技術最重要!!~~ 鏡係其次,
好似我咁, 比支成幾皮野鏡比我, 我係新手, 舞唔掂~~ 比我都影唔到好相~~
d人晒命鬥多錢~~洗咩理佢(我見到個銀行戶口多幾個0, 好過手中拿住幾個0鏡頭. 開心好多)
<-------市儈佬
大白質素唔得,d人而家咁"膠"要求。

打雀一寸長一寸強,大白係著數d
唔洗理人用咩鏡~~影得好唔好係個人技術最重要!!~~ 鏡係其次,
好似我咁, 比支成幾皮野鏡比我, 我係新手,  ...
law 發表於 1-8-2010 12:33 PM

小白又好..小黑又好..影得好就係好.
3支小白,2支小黑六 D 人很有錢!我支大白仲比人寸 D 質素唔得但我又唔覺支鏡有乜問題 ...
hawaiiandaily 發表於 1-8-2010 09:36 AM

有乜話好唔好,最緊要影得開心就得啦.